Çakıl'a özel ilgi

Çakıl

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Çakıl Mahallesine hizmet yağdırıyor.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, seçimlerin hemen ardından gerçekleştirdiği teşekkür gezilerinde notuna aldığı beklentileri tek tek çözüme kavuşturuyor.

Erdek’in merkezinden köy mahallesine uzanan hizmet zincirinde, öncelikli beklentileri hayata geçiren Başkan Sarı, okulların açılması ile birlikte spor sahalarının bakım ve onarım beklentisini dile getiren, Çakıl Muhtarı Mustafa Geçici(Paşa) nın isteğini kırmadı.

Çakıl Mahallesi ziyaretlerini sıklaştıran Başkan Hüseyin Sarı, çöp konteynırı ve çevre düzenlemesinden sonra şimdide sentetik çim sahayı bakım ve onarımdan geçirdi.

Başkan Sarı, spor olan bakış açısında hiçbir eksilme olmadığı gibi, gençliğin sağlıklı dimağlara sahip olması noktasında, sportif olanakları en ücra köşelere taşıyacaklarını söyledi.

Başkan Sarı, bu anlamda Düzler ve Ocaklar’ın futbol ’da Erdekspor’un pilot takımı olarak faaliyet gösterirken, yeni sahil efsanelerinin yetişmesine olanak sağlayacak tesis ve altyapı beklentilerini hayata geçirmenin de kendi görevleri olduğunu kaydetti.

Başkan Sarı, Erdek’te sporun kişi tekelinden arındırarak toplum aktivitesi olarak geniş kitlelere hitap eden, beklentisi yüksek gençlerin gelecek adına spor yarışmalarında Erdek’in bayrağını başarı burçlarına dikeceklerine inandığını kaydetti.

 



  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı